social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με Τσουκαλά

Νέα μεγάλη κίνηση για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με Τσουκαλά

Νέα μεταγραφική βόμβα από την διοίκηση του Σόζον Λαμπριανού στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου καθώς η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο αμυντικό Σωκράτη Τσουκαλά.

Ο σπουδαίος αμυντικός με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκε με τους διοικούντες του Φοίνικα και συμφώνησε προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Λιοσίων ενώ πριν από δυο σεζόν κατέκτησε τον τίτλο στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Ασπρόπυργου.

Το δελτίο τύπου

Ο Α. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την αποκτηση του πολυ έμπειρου μεσο αμυντικού Σωκρατη Τσουκαλα. Ο Σωκρατης Τσουκαλας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο περιστεριού,στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παλέρμο (Ιταλία) για ένα χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Α.Ε.Κ στην οποια αγωνίστηκε για 3 χρόνια με 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super league. Έχει αγωνιστει με μεγάλη επιτυχία και σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως Α.Σ Φωκικός,Πανσερραϊκός,Α.Ο Χαλκις,ΑΕ Σπάρτη,ΑΕ Ηρακλείου,Αστέρα Βλαχιώτη,Ασπροπυργο,και Ολυμπιακό Λιοσίων. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λιοσίων Κύριο Ανδρέα Γεωργόπουλο και το Δ.Σ για την παραχώρηση του παίκτη. Καλως ήρθες Σωκράτη, να εισαι υγιης και ευχομαστε με την ποιότητα σου να βοηθησεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35