social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος Ιερόεθος: «Εάν θέλετε κ. Διακοφώτη ενημερώστε μας μετά την τηλεδιάσκεψη»

Άγιος Ιερόεθος: «Εάν θέλετε κ. Διακοφώτη ενημερώστε μας μετά την τηλεδιάσκεψη»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την απόφαση των ανθρώπων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (κ. Μαυρωτά), του ΠΣΑΠ (Γιώργου Μπαντή) και του Μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη να προχωρήσουν σε τηλεδιάσκεψη με ποδοσφαιριστές από τους 10 ομίλους της Γ' Εθνικής.

Μάλιστα σε υστερόγραφο φαίνεται το ειρωνικό ύφος της Περιστεριώτικης ομάδας, η οποία παροτρύνει, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία και... θέλει ο κ. Διακοφώτης να ενημερώσει τα Δ.Σ. των ομάδων.

Παράλληλα, οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των αρμόδιων φορέων του Ελληνικού Αθλητισμού με τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων.
Το κείμενο
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε ότι ο κ. Μαυρωτάς (Γ.Γ.Α), ο κ. Διακοφώτης (μέλος Ε.Ε ΕΠΟ), ο κ. Μπάντης (Π. Π.Σ.Α.Π), ο κ. Παξινός (μέλος υγειονομικής επιτροπής Γ.Γ.Α) και επιτροπή ποδοσφαιριστών (εκπρόσωποι από τους δέκα ομίλους) της Γ' Εθνικής θα έχουν τηλεδιάσκεψη με θέμα το μέλλον της Γ' Εθνικής?.
Με μεγάλη αγωνία περιμένουν τα Δ.Σ. των ομάδων της Γ' Εθνικής (δηλαδή οι χρηματοδότες) τι θα αποφασίσουν οι κ. Μαυρωτάς, κ. Διακοφώτης, κ. Μπάντης, κ. Παξινος και ποδοσφαιριστές για τον μέλλον της Γ' εθνικής.
ΥΓ..1) Τα Δ.Σ (δηλαδή οι χρηματοδότες) των ομάδων της Γ' Εθνικής τους παρακαλούμε μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης να μας ενημερώσουν κατάλληλα όσον αφορά το μέλλον της Γ' εθνικής (φυσικά εάν Θέλουν).
Υ.Γ.2) Κύριε Διακοφώτη, πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα μας κάνετε την τιμή να καλέσετε και τα Δ.Σ. των ομάδων της Γ' Εθνικής σε τηλεδιάσκεψη γιατί (κάπου) υπάρχουν κι αυτοί, έκτος, εάν δεν τους βλέπετε καθόλου.
Υ.Γ.3) Κύριε Διακορφώτη για την ανακοίνωση των ομάδων του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής έχουμε να πούμε ότι: το πρώτο φάουλ ήταν κίτρινη άλλα το δεύτερο είναι κατευθείαν κόκκινη και χωρίς βοήθεια από το VAR


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35