social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζαναβάρας: Η επανέναρξη φαντάζει δύσκολη αφού υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα

Τζαναβάρας: Η επανέναρξη φαντάζει δύσκολη αφού υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα

Ο εκνευρισμός των σωματείων καλά κρατεί μετά τις τραγικές αποφάσεις που έχουν παρθεί όσον αφορά το κομμάτι του αθλητισμού και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου φέτος η διοίκηση του συλλόγου έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, όπου για τα δεδομένα της εποχής, μπορεί να χαρακτηριστεί οικονομική-υπέρβαση.

Φέρνοντας ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό αλλά και πολλές άλλες αξιόλογες μονάδες, οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να δώσουν στον προπονητή, Σταύρο Τζαναβάρα, όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, αφού ο όμιλος που συμμετείχαν οι Κορίνθιοι ήταν απαιτητικός.

Η πανδημία ωστόσο δεν επέτρεψε στους κόκκινους να κάνουν τα σχέδια τους, με τον Σταύρο Τζαναβάρα να δηλώνει στο soccerlive τα εξής:

"Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ξανά γιατί είναι πολλά τα ζητούμενα που θα πρέπει να λυθούν. Αρχικά, το κύριο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι το εξής: ποιος θα πληρώσει τα rapid test; Επιπλέον, θα πρέπει να αναρωτηθούν οι υπεύθυνοι εάν οι ομάδες μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα που θα υπάρξουν με δεδομένο ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πηγή εσόδων από πουθενά. Από εκεί και πέρα, θωρώ ότι πρέπει η κυβέρνηση να ασχοληθεί με σοβαρά με το ζήτημα της επανέναρξης διότι εκτός από το γεγονός ότι αρκετές οικογένειες ζουν από αυτό, συν τοις άλλοις δεν μπορούμε να αφήσουμε τις επόμενες γενιές έτσι. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας χρόνος μείον για κάθε ποδοσφαιριστή δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα".

Για το αν θα είναι ο Ατρόμητος σε μια ανταγωνιστική κατάσταση σε περίπτωση επανέναρξης, ο νεαρός κόουτς δήλωσε:

"Θα είναι πρόβλημα όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Στη δική μας ομάδα για παράδειγμα είχαμε δυο ποδοσφαιριστές Πορτογάλους οι οποίοι αναχώρησαν για το πρωτάθλημα της χώρας τους. Αυτό το παράδειγμα δείχνει ότι οι παίκτες εάν βρουν την ευκαιρία να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση θα επιλέξουν ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Εάν παράλληλα υπάρχουν 2-3 εβδομάδες προετοιμασίας νομίζω ότι ο χρόνος δεν θα είναι αρκετός για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό θα ισχύει για όλες τις ομάδες"΄. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35