social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή της Κορωνίδας Κοιλάδας

Η αποστολή της Κορωνίδας Κοιλάδας

Με προπόνηση στο γήπεδο της Κοιλάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κορωνίδας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στο τοπικό ντέρμπυ της Αργολίδας .


Μεγάλος απών από τον αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Παπαιωάννου ο οποίος τραυματίστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κηφισιά στην Κοιλάδα.
Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιείχε προθέρμανση με μπάλα , τελειώματα φάσεων , τακτική παιγνιδιού και στατικές φάσεις .

Aμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Θανάσης Τσιρόπουλος ανακοίνωσε ότι και οι 21 ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή . Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα θα ανακοινωθεί ποιός θα μείνει εκτός 20αδας.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι : Αρ. Αλευράς, Αρ.Κάλα, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Κιοσσές, Κ.Μπάζος, Ιλσι Κάλα, Α.Ταραγκίνι, Λ.Καράι, Κλ.Κάλα, Ι.Οψιμούλης, Α. Οψιμούλης, Π.Μέγας, Ι.Κοτσοβός, Π.Μπιτζής, Γ.Σελλής, Α.Σαλταπίδας, Α.Μπακατσέλος, Ν.Καραγιάννης, Στ.Μπάζος, Διον. Μπασιμακόπουλος.

Η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 την Κυριακή (11/04) με άρχοντες του αγώνα ο Γιάννης Ρούτσης και βοηθούς τους Νίκο Τριαντάφυλλο και Βασίλη Θεοδωρόπουλο όλοι από τον Σύνδεσμο διαιτητών Κορίνθου .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35