social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Επίδαυρο ο Άγιος Ιερόθεος (0-2)

Πέρασε από την Επίδαυρο ο Άγιος Ιερόθεος (0-2)

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε στη Νέα Επιδαύρου με 0-2 του τοπικού Φοίνικα.

Οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν τους 16 βαθμούς και την 3η θέση έχοντας ματς λιγότερο από τον ΠΑΟ Ρουφ που έχει διαφορά ασφαλείας 4 πόντων. 

Το 0-1 έγινε στο 30' με σουτ του Πλουμάτου έξω από την περιοχή, για να έρθει ο Κοτόφ στο 65' και να τελειώνει την υπόθεση νίκη για τους Περιστεριώτες. 

Ο Άγιος Ιερόθεος εκτός από τα δυο γκολ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, πραγματοποιώντας όπως τονίσαμε καλή εμφάνιση. 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας) Κουμής (56' Χατζηφόρος), Διαμαντής, Σερμαγιάς, Μπούκουρης (46' Τριανταφύλλου), Καπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Μακροστέργιος (46' Μάρκου),, Καλτσάς, Θωμάς (46 Κιρτζιαλίδης), Καπλατζης Π. (90+1 Πούτση), Γεωργίου. 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Παχατούρας, Πλουμάτος, Κατσούλης, Μαρτίνος, Χατζηλάμπρος, Σάσσαλος (90' Αντωνόπουλος Π.), Κομνηνός (76' Κορώνης), Αλεξίου, Αντωνόπουλος (67 Χρήστου), Αργυρίου (90' Κουντούρης), Κοτόφ (76' Τσερκώνης). 


Σχετικά άρθρα

ΑΕ Μοσχάτου: Λυπούμαστε που σας πιστέψαμε. Μας εξαπατήσατε

Άξιζε νίκη το Χαϊδάρι κόντρα στον... προβληματικό Άρη Πετρούπολης (1-1)

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Μετάθεση της ΓΣ για τη Δευτέρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35