social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μετράει αντίστροφα για την έναρξη των μπαράζ η Κηφισιά

Μετράει αντίστροφα για την έναρξη των μπαράζ η Κηφισιά

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Κηφισιάς ενόψει του πρώτου αγώνα των μπαράζ του Νοτίου Ομίλου με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας.


Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 5:00 μ.μ και θα είναι μία καλή ευκαιρία ώστε η ομάδα των βορείων προαστίων να ξεκινήσει με το διπλό παίρνοντας ψυχολογία ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που την περιμένουν. Σήμερα το μενού περιλαμβάνει ξεκούραση ενώ αύριο οι παίκτες του Νίκου Κουστα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς. Το απουσιολόγιο του νεαρού προπονητή δεν είναι εντελώς κενό αφού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Ερρίκος Κουτσογκιλας και Χάρης Ρεντζής λόγω τραυματισμών σε αντίθεση με τον Γιώργο Θεό και Κώστα Μεγαρίτη οι οποίοι αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου .
Αύριο πριν την έναρξη της προπόνησης θα γίνουν τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορονοιου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα στις τάξεις των κυανόλευκων αναγνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια που αφορούν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία δεν θα έχουν καμία σχέση με εκείνα του πρωταθλήματος και για αυτό το λόγο προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των αγώνων.
Από τη διοίκηση μέχρι και το τελευταίο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος απαντες προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια γεγονός που κάνουν την Κηφισιά να ξεχωρίζει σαν ομάδα και αυτό μένει να αποδειχθεί εντός γηπέδου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35