social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Με απουσίες στη Ραφήνα-Ξενοδοχείο πριν την... πρώτη μάχη

Κηφισιά: Με απουσίες στη Ραφήνα-Ξενοδοχείο πριν την... πρώτη μάχη

Αύριο με απογευματινή προπόνηση που θα γινει στο Ζηρίνειο Στάδιο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Κηφισιάς για το ματς που ακολουθεί την Κυριακή στην Ραφήνα με την τοπική Θύελλα για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του Νοτίου Ομίλου.

Ο "κωδικός νίκη" βρίσκεται στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο των κυανόλευκων, με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να βλέπει στο ιατρικό δελτίο να υπάρχουν τα ονόματα πέντε ποδοσφαιριστών. 

Οι Καλλεργης, Μεγαριτης, Θεος, Ρεντζής, Σιμάκου, δεν υπολογίζονται για την Κυριακή, ωστόσο, η Κηφισιά έχει αποδείξει ότι έχει το σθένος και το βάθος για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία της έχει παρουσιαστεί τη φετινή σεζόν.

Άλλωστε, τα πάντα δείχνουν να λειτουργούν ιδανικά στην ομάδα, δείγμα της οργάνωσης που υπάρχει και φυσικά αυτό είναι απόρροια της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβάλει η διοίκηση της Κηφισιάς σε όλα τα επίπεδα φέτος.

Μάλιστα, έχοντας φτάσει στο τέλος της όμορφης φετινής... διαδρομής, οι ιθύνοντες του συλλόγου δουλεύουν με τόσο επαγγελματισμό ακόμη και τώρα που πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων μια ημέρα πριν το ματς για να είναι άπαντες απόλυτα συγκεντρωμένοι στις συνθήκες του αγώνα.

 

 


Σχετικά άρθρα

Πανναξιακός: Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Μιχάλης Αγγελής

Συνεχίζονται οι διπλές στο Αήττητο Σπατων [vid]

Γκεμίσης: «Κομβικό παιχνίδι με Ηλιούπολη» [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35