social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη βόμβα με Ηρακλή Αλεξίου ο ΠΑΟ Ρουφ

Πρώτη βόμβα με Ηρακλή Αλεξίου ο ΠΑΟ Ρουφ

Εάν κανείς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει μια ομάδα που έχει κινηθεί απόλυτα εύστοχα και μεθοδικά στη μεταγραφική περίοδο, θα επέλεγε τον ΠΑΟ Ρουφ


Η ομάδα του κέντρου ξεκίνησε σχετικά νωρίς τον προγραμματισμό της κάνοντας κινήσεις ουσίας διατηρώντας τον Βαγγέλη Μάντζιο στο δυναμικό της.

Η κίνηση αυτή έδειξε τις προθέσεις της διοίκησης Κουνάδη, που για ακόμη μια χρονιά βάζει υψηλά τον πήχη συνδυάζοντας στο ρόστερ τη νεανικότητα με την εμπειρία.Στο πλαίσιο αυτό, οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν το πρώτο μεγάλο μπαμ το οποίο θα προκαλέσει αίσθηση σε όλο το Λεκανοπέδιο. Υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού θα προπονηθεί για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ηρακλής Αλεξίου.

Ο εξαιρετικός αμυντικος μέσος που έχει κάνει πρωταθλητισμό σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί, μετά από μια θετική παρουσία στον Άγιο Ιερόθεο, μετακόμισε για άλλες... πολιτείες και συγκεκριμένα για την ομάδα του Ρουφ. 

O «Ήρα» είναι 29 χρονών, μπορεί να καλύψει θέση σαν αμυντικός μέσος αλλά και σαν οχτάρι και είναι δεδομένο ότι θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή για την Αούστρια. Μάλιστα η εμπειρία του είναι τεράστια από τις εθνικές κατηγορίες έχοντας πανηγυρίσει ανόδους με Ηρακλειο και Άγιο Ιερόθεο, ενώ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε όσες ομάδες αγωνίστηκε.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άγιος Ιερόθεος έχοντας περάσει από Ιωνικό, Παλληνιακό, Αήττητο Σπατων (πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ), Ηράκλειο (Πρωτάθλημα και άνοδος στην ΕΠΣΑ, Εθνικό Πειραιά, Αστέρας Μαγούλας, Μαρκό και Προοδευτική.

Η ανακοινωση

Μεταγραφική βόμβα έπεσε στο Ρουφ μετά από την κίνηση ματ της διοίκησης με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού ποδοσφαιριστή Ηρακλή Αλεξιου! Ο Ηρακλης με παραστάσεις σε μεγάλες κατηγορίες και ιστορικές ομάδες όπως Ιωνικό, Ηρακλή,Προοδευτική,Αήττητο Σπατων και Εθνικό Πειραιά, ηρθε να δυναμώσει το ρόστερ του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, καθώς είναι σε πλήρη σύμπνοια στόχων με την διοίκηση!

Καλως ήρθες Ηρακλή!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35