social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Τύρπος από τον ΠΑΟ Ρουφ- «Έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα»

Τέλος ο Τύρπος από τον ΠΑΟ Ρουφ- «Έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα»

Παρελθόν από τον ΠΑΟ Ρουφ αποτελεί μετά από δυο σεζόν ο Γιάννης Τύρπος.

Ο 36χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αούστρια και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του και την προσωπικότητα του βοήθησε πριν από δυο χρόνια τον ΠΑΟ Ρουφ να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, ωστόσο, πλέον δεν θα προπονείται στο γήπεδο του κέντρου.

Έτσι λοιπόν, οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μπορούν να κινηθούν γρήγορα για να τον κάνουν δικό τους, αφού μέχρι στιγμής το... τηλέφωνο του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει.

Ο Τύρπος με θητεία σε Κύπρο Κορυδαλλού, Πανελευσινιακό, Ήφαιστο Περιστερίου, Φωστήρα, Σαρωνικό Αίγινας και πολλές άλλες ομάδες είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μάλιστα με δηλώσεις του αμέσως μετά το διαζύγιο τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ για τη συνεργασία και να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κ. Κουνάδη, Κρητικό για όλα όσα μου προσέφεραν. Νομίζω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35