social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κικιλής: Έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες αλλά μας ικανοποιεί η εικόνα μας

Κικιλής: Έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες αλλά μας ικανοποιεί η εικόνα μας

Φέτος ο Πανναυπλιακός κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής βασιζόμενος σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και σε ένα τεχνικό επιτελείο όπου με μπροστάρη τον προπονητή, Τόμυ Κικκιλή προσπαθεί για το καλύτερο.

Το τελευταίο αποτέλεσμα κόντρα στον Ιερόθεο (0-0) χαρακτηρίζεται θετικό αφού λίγες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην Χωράφα.

Από εκεί και πέρα, η εν γενει παρουσία της ομάδας έχει αφήσει ικανοποιημένο τον προπονητή, Τόμυ Κικκίλη όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive.gr.

Ερωτώμενος για το τελευταίο ματς και την εικόνα της ομάδας του, ο ικανότατος κόουτς τόνισε

"Κατ' αρχήν ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο μπήκαμε καλά όμως στη συνέχεια ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 25'. Μας πίεσε περισσότερο από στατικές φάσεις και λιγότερο από σετ παιχνίδι. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την άμυνα μας και να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις του α' μέρους όπου είχαμε πρόβλημα. Μετά ήρθε η κόκκινη και τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς περισσότερο. Οπισθοχωρίσαμε αρκετά ούτως ώστε να είμαστε συγκρατημένοι και κοντά στις γραμμές. Δεχτήκαμε αρκετή πίεση από μια αρκετά καλή ομάδα. Στο τέλος όμως με προσπάθεια και τύχη κρατήσαμε το αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση εάν είναι ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ο κ. Κικκιλής πρόσθεσε:

"Έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες ως προς το μεγαγραφικό μας σχεδιασμό καθώς έχουμε πάρει παίκτες αλλά δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Ίσως η επάνοδος του πρωταθλήματος μας βρει πιο έτοιμους σε γενικές γραμμές όμως είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές από την μέχρι τώρα εικόνα. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα με τον Άρη Σκάλας όπου εάν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το πρωτάθλημα ο προπονητής του Πανναυπλιακού δήλωσε:

"Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει όλες τις ομάδες. Εφόσον ολοκληρωθεί ο α' γύρος θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη. Έχω δει καλές αλλά και μέτριες ομάδες".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο του Πανναυπλιακού, λέγοντας:

"Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε ματς. Να μπαίνουμε δυνατά και να παίρνουμε ότι καλύτερο. Δεν πάμε σε κανέναν ματς για να μην πάρει τους τρεις πόντους η ομάδα". 

Για την περίοδο της καραντίνας και πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες ο κ. Κικκιλής πρόσθεσε:

"Από τη στιγμή που σταματάει μια αθλητική διοργάνωση και σταματάει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να μπορούμε να το επιβλέψουμε όπως καταλαβαίνετε επηρεάζει. Επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας, των παικτών και γενικά θεωρώ πως η κάθε ομάδα θα χάσει το ρυθμό της. Ήδη τα περισσότερα σωματεία είχαν μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα θα είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το δούμε αφού είναι πρωτόγνωρο για όλους μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35