social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκος Μεσολόγγης: Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά - Ευχαριστώ διοίκηση και παίχτες!

Νίκος Μεσολόγγης: Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά - Ευχαριστώ διοίκηση και παίχτες!

Στον 8ο όμιλο η Θύελλα Ραφήνας κατάφερε να κάνει την έκπληξη μεταξύ ιστορικών ομάδων και να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων εκείνων που βρίσκονται στο σύλλογο.

Παρότι ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής στηρίχτηκε σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο, κοίταξε κάθε ματς ξεχωριστά, όπως συνεχώς τόνιζε ο προπονητής, Νίκος Μεσολόγγης, και στο τέλος πέτυχε... κάτι που για πολλούς κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως... θαύμα.

Ο δημιουργός αυτού του οικοδομήματος φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη.

Ο Ευθύμης Τοτολίδης ήρθε σε επικοινωνία με τον τεχνικό των λιγνιτωρύχων ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή ιδιαίτερη αλλά συνάμα πετυχημένη σεζόν λέγοντας

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας αλλά και της διακοπής. Αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα στην πορεία. Εμείς όμως προσπαθήσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Είναι εντυπωσιακό, καθώς πραγματικά τα παιδιά κάνανε το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν, με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία ήττα (24 Γκολ υπέρ/8 Γκολ κατά)», σημείωσε αρχικά.

Για να συνεχίσει στη συνέχεια λέγοντας για τον στόχο της ομάδας υποστηρίζοντας

«Όχι, όχι. Στόχος μας στην αρχή της χρονιάς ήταν να σωθούμε νωρίς και από εκεί και έπειτα να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν σε καλύτερη θέση. Από εκεί και έπειτα έγινε αυτό που λέμε, «τρώγοντας έρχεται η όρεξη». Ήταν πραγματικά ένα όνειρο να βρεθούμε στην πρώτη θέση και να πάρουμε το πρωτάθλημα του ομίλου μας»!

Για το αν μπορεί η Θύελλα να κατακτήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια, ο κ. Μεσολόγγης είπε

«Βρισκόμαστε σε έναν όμιλο αυτή τη στιγμή με μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Εμείς είμαστε ήδη επιτυχημένοι και είναι αντικειμενικά δύσκολο να ανέβουμε. Αυτή τη στιγμή στόχος μας είναι να το διασκεδάσουμε.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης που στήριξαν πραγματικά την ομάδα, σε πολύ δύσκολους καιρούς και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ποδοσφαιριστές μου, που έκαναν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35