social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρουσίαση φανέλας και χορηγού με ευχές για άνοδο!

Παρουσίαση φανέλας και χορηγού με ευχές για άνοδο!

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στο Πέραμα Λέσβου, η διοίκηση του Αιολικού παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας από την Capelli Sport, καθώς και τον κεντρικό χορηγό Elaitis Catering, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Παρουσία λιγοστών προσκεκλημένων λόγω των μέτρων προστασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, ο Αιολικός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της τριετούς συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Capelli Sport, τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες που διατηρεί με την υποστήριξη της Rush Soccer, ενώ με περηφάνια γνωστοποιήθηκε και φετινή χορηγία της Elaitis Catering, στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης.

Ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας, αφού καλωσόρισε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έκανε μια μικρή αναφορά τόσο για τη συνεργασία με την Capelli Sport όσο και με το Elaitis Catering, αναφέρθηκε στη νέα εποχή που ξεκινά για τον σύλλογο με τα δύο ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, που φιλοξενούν το σύνολο των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ, στους οποίους επεσήμανε απευθυνόμενος: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας για το πρωτάθλημα και πρέπει να πάμε προσηλωμένοι για να δείξουμε πόσο καλά έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στην προετοιμασία μας».

Στη συνέχεια, ο πρώην πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το κάλεσμα για συμπόρευση δυνάμεων που του έγινε το καλοκαίρι, δηλώνοντας διαχρονικά υποστηρικτής του συλλόγου και ευχαριστώντας προσωπικά τόσο την Elaitis Catering, όσο και την οικογένεια Τρύφωνα, που προσφέρουν απλόχερα την υποστήριξή τους στον Αιολικό.

Ο εκπρόσωπος της Elaitis Catering, Μανώλης Τζανέτος, διευκρίνισε πως «παρότι δεν διαφημίζουμε τις ενέργειές μας ως εταιρεία, θέλουμε να δείξουμε την υποστήριξή μας στον πρόεδρο και το υπόλοιπο συμβούλιο του Αιολικού. Έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίξουμε τον Αιολικό όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομικά. Το θεωρούμε χρέος προς τους συμπολίτες μας, γιατί είναι κάτι που θα ωφελήσει όλο το νησί και θα κάνει περήφανους όλους τους Μυτιληνιούς.»

Μιλώντας και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου, ο Σταύρος Αντωνάκας γνωστοποίησε τη συνεργασία με την Καλλιθέα, για τη δημιουργία της ομάδας Αιολικός Καλλιθέα Futsal, που αγωνίζεται ήδη από φέτος στη Super League 1 του ποδοσφαίρου σάλας, καθώς επίσης και τη λειτουργία των ακαδημιών υπό την «ομπρέλα» της Rush Soccer, που μετρά περισσότερα από 45.000 παιδιά και δραστηριοποιείται σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Ακολούθως, τις δικές τους ευχές για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά και επίσημα την Κυριακή έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Βλάντιτσα Πέτροβιτς, ο στενός του συνεργάτης Βασίλης Παππάς, η παλιά δόξα του συλλόγου Γιάννης Μανούσος και ο Λευτέρης Ζαχαρής εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

πηγή: sportlesvos.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35