social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεραγωτέλλης: Πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα

Γεραγωτέλλης: Πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα

Η σταθερότητα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια τον καθιστούν ως έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η Θύελλα Ραφήνας.

Η αναφορά μας γίνεται στον Παναγιώτη Γεραγωτέλλη ο οποίος δείχνει να έχει βρει... την Ιθάκη του στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής.

Ο σπουδαίος αμυντικός μέσος που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και ως στόπερ παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr όπου  αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας αλλά και στνη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση των 'πρασίνων' η οποία στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά

"Η πορεία μας μέχρι στιγμής δεν μπορεί να κριθεί λόγω της κατάστασης. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσαμε να έχουμε κατακτήσει περισσότερους βαθμούς δεδομένου ότι παίξαμε τα δύο παιχνίδια στο γήπεδο μας αλλά αυτό δεν έγινε. Αν πρώτα ο Θεός μας επιτρέψει η κυβέρνηση να γυρίσουμε στην ενασχόληση που μας δίνει δύναμη και την αγαπάμε τόσο πολύ θα δούμε πως θα πράξουμε".

Ήταν τα πρώτα λόγια του ενώ αναφερόμενος στη διοίκηση της ομάδας δήλωσε: "Για την διοίκηση της ομάδας δεν μπορώ να πω πολλά. Πλέον όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η ομάδα είναι σωστή και πάντα δίπλα μας σε ότι και να συμβαίνει. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους στέκεται στο πλάι μας".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, ο 'ψηλός' τόνισε: "Κατά την άποψη μου νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα κι να μπούμε σε μια πορεία ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε δηλαδή να παίζουμε ποδόσφαιρο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35