social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός σε Στάικο: «Είμαστε στην ίδια ομάδα και θα νικήσουμε τη μάχη»

Αιολικός σε Στάικο: «Είμαστε στην ίδια ομάδα και θα νικήσουμε τη μάχη»

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας, Θανάση Στάικο έστειλε και ο Αιολικός, μετά τον Φωστήρα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ανταιλαμβανόμενη τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κ. Στάικος αναφορικά με την περιπέτεια υγείας της συζύγου του (δείτε εδώ) έστειλε το εξής μήνυμα

Αν ένα πράγμα μας έχει στερήσει η πανδημία, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος του ποδοσφαίρου, είναι να σφίγγουμε το χέρι ο ένας στον άλλον και να αγκαλιαζόμαστε. Άλλοτε από χαρά, άλλοτε από συμπόνια, άλλοτε ως συμπαράσταση.
Πληροφορούμενη την περιπέτεια της υγείας της συζύγου του προπονητή Θανάση Στάϊκου, Νίκης, η διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης αισθάνεται την ανάγκη να στείλει τις ολόθερμες ευχές της για καλή ανάρρωση.
Θανάση, το ποδόσφαιρο μας έχει φέρει αντιπάλους στο γήπεδο αρκετές φορές. Σε αυτή τη μάχη όμως ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα. Και θα νικήσουμε!
Στη Λέσβο, συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στη χάρη του Ταξιάρχη, ζητώντας να προστατεύει τον καθένα μας ξεχωριστά. Το ίδιο πράττουμε και για τη Νίκη λοιπόν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35