social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Πυλίου 1-0 τον Αιολικό

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Πυλίου 1-0 τον Αιολικό

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αιολικός στην Κω από τον ΑΟ Πυλίου, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Πηγή sportlesvos.gr

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να παίξει παιχνίδι κατοχής, ώστε με υπομονή να φέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις. Ωστόσο στις φάσεις που δημιούργησε, στάθηκε άτυχη. Αρχικά με τον Κατσίκη (16') που σούταρε και οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή και εν συνεχεία με τον ίδιο παίκτη (25') που σούταρε πάνω στα σώματα.

Οι γηπεδούχοι στη μία και μοναδική ευκαιρία τους πέτυχαν γκολ με τον Δρόσο (40'),ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια εντός της περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς πήγε στη δύναμη ενώ και ο δυνατός αέρας δυσκόλευε την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην καλύτερη στιγμή του Αιολικού ο Λαμπράκης είχε δοκάρι (56') σε σουτ εκτός περιοχής. Στις καθυστερήσεις, ο Αγριμάκης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Μέτρια η διαιτησία του Στεργιώτη, προβληματικές οι υποδείξεις του βοηθού Μητροφάνη (Αθηνών).

Συνθέσεις:

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ: (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης (91’ Μικκιού), Παραστατίδης (82’ Λάντζιος), Χατζηφούντας, Δρόσος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πίττατζης, Αγριμάκης, Μπάρκας (69’ Πρωτούλης), Ζώνας, Ψάνης, Κρητικός, Κατσίκης, Γιουκαρής (81’ Κεσίδης), Λαμπράκης, Μπουρούς (85’ Πάσχος), Μίλιτς


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35