social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κερατσίνι και Καρνέσης έβαλαν μπλοκο στη Βάρη

Κερατσίνι και Καρνέσης έβαλαν μπλοκο στη Βάρη

Παιχνίδι που έσπασε… καρδιές στη Βάρη με το Κερατσίνι και τον Καρνέση να στήνουν «μπλόκο» στον τοπικό Αστέρα!

Το τελικό 1-1 άφησε τους «κυανόλευκους» στους 13β. και πίσω στη μάχη του τίτλου και της ανόδου, καθώς ο Αίας Σαλαμίνας πήρε δύσκολα τον πόντο στη Νίκαια (1-1 με τον Καραβά). Πολύτιμος βαθμός για τους «ροσσονέρι» στη μάχη της παραμονής, όμως αριθμούν 8 και χρειάζονται νίκες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε τέρμα, όμως οι δύο ομάδες και κυρίως οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με αξιώσεις. Γκούμας-Ντούλιας-Καλιαμπάκας-Πράπας δοκίμασαν την ετοιμότητα του Καρνέση και της άμυνας των «ροσσονέρι», οι οποίοι προσπαθούσαν με σέντρες. Τελικά, τα… σπουδαία ήρθαν στο δεύτερο μέρος. 
Στο 49’ ο Γκούμας έκανε μια εξαιρετική κάθετη για τον Ντούλια και εκείνος με το «μυτάκι» εκτέλεσε άψογα για το 1-0 μέσα από την περιοχή! Στο 56’ ο Κορνελάτος είδε την δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Γκούμα και οι φιλοξενούμενοι φάνηκε ότι δεν είχαν ελπίδα για βαθμό ή βαθμούς. Όμως, στο 71’ ο Γεωργίου πέρασε τον Νάκα από τα δεξιά, σέντραρε για τον Λύγκο που έπεσε στην περιοχή και ο Σαουλιάς ήταν σε θέση βολής για να ισοφαρίσει με μονοκόμματο δεξί σουτ. 
Στο 80’ έγινε η φάση του αγώνα! Ο Νάκας σέντραρε με τον Καρνέση και το δοκάρι να γλιτώνουν το 2-1, την άμυνα να απομακρύνει, όμως ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Παναγόπουλου από τον Μπάτσι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια παράπονα, αλλά ο Καρνέσης ήταν «κέρβερος» και στο 82’ απέκρουσε την εκτέλεση του Ντούλια, κρατώντας το πολύτιμο 1-1 που δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά παρά τη σωρεία χαμένων ευκαιριών και την πίεση του Αστέρα Βάρης για τη νίκη.  
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλιάγας Α., Πλακάς Χρ. – Παύλος Χρ. (Δυτικής Αττικής)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νάκας (88’ Ντάγκρας), Παναγόπουλος, Νικολακόπουλος, Δημογιάννης (88’ Σαχσανίδης), Πράπας (61’ Ατζέλι), Σάμιος, Καλιαμπάκας (69’ Παπάζογλου), Γκούμας, Ντούλιας. 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σταύρος Μπαϊράμης): Καρνέσης, Κατσίκιας, Μουσκάι, Κορνελάτος, Γεωργίου (73’ Μπάτσι), Ροκάκης, Αγγελάκης, Σαουλιάς, Λύγκος, Μενδρινός (86’ Λένγκα), Μιχαλάς (64’ Στρίγγας).

Σχετικά άρθρα

Μουσκαι στον Βυζαντα Μεγάρων

ΑΟ Βύρων: Τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων Άλκη και Αλέκου

Το πρόγραμμα σε 5ο και 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής (12η αγων.)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35