social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ο Πανελευσινιακός 3-1 τον Αετό Λουτρών

Νίκη ο Πανελευσινιακός 3-1 τον Αετό Λουτρών

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε ο Πανελευσινιακός που μετά τη νίκη επί του Αστέρα Βάρης επικράτησε και του Αετού Λουτρών με 3-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Μάλιστα με το τρίποντο αυτό οι σταχυοφόροι έφτασαν τους 12 βαθμούς και την 6η θέση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 8 πόντους.

Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Σεκούμπα έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 50' με γκολ του Τριλιανού.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους φιλοξενούμενους στο 56' αφού έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Τοπάλι.

Στο 81' ο Σεκούμπα με φοβερό γυριστό σουτ έκανε το 3-1, με τον Κακοσίμου στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό σκορ 3-1. 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θέοφιλος Καλύβας)Παλιγγίνης, Οικονομόπουλος, Σεμερτζάκης, Μιχαήλος (46' Ατματζίδης), Σταγάκης, Λάμπρου, Μπούσης, Μακρίδης (83' Μπουρντένης), Αρβανιτάκης (84' Μαζιώτης), Τούσης (53' Κακοσίμος), Σεκούμπα

ΑΕΤΟΣ (Θεαγένης Διονυσάτος) Καμπερ, Τοπάλι, Δρακούλης, Πετρζουζέλλης, Κριπιντίρης, Τρυλιανός, Πολύζος (56' Διμπάμπης), Τσομπανέλλης (68' Μουζούρης), Χρυσάφης (86' Μιχαλάκης), Σεφουλάι (86' Παπαδόπουλος) Βλαστέλλης.


Σχετικά άρθρα

Ο Αήττητος 1-0 τον Φωστήρα

Αιολικός: Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Προς ΝΠΔΔ Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Φωστήρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35