social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλήτρια στον 8ο όμιλο η Θυελλα Ραφήνας-Ιστορικές στιγμές...

Πρωταθλήτρια στον 8ο όμιλο η Θυελλα Ραφήνας-Ιστορικές στιγμές...

Το γλέντι μεταξύ παικτών, προπονητικού τιμ και φίλων της ομάδας ξεκίνησε πριν από το σφύριγμα της λήξης του σημερινού αγώνα. Έτσι όπως εξελίχθηκε -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- το ματς, δεν είχε και μεγάλη σημασία, αφού στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έκαναν το 5-1!

πηγή: irafina.gr
Εκεί γύρω στο 80 και κάτι όλοι ήταν όρθιοι και περίμεναν το τελικό σφύριγμα. Προηγουμένως όμως είχαν ξεκινήσει τα μπουγελώματα. Όσοι πιάστηκαν “αδιάβαστοι” λούστηκαν για τα καλά. Οι αγκαλιές, τα συγχαρητήρια και oι φωνές “ξύπνησαν” για λίγο την Ραφήνα.


Δείτε ακόμα: Σπάτα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες! (βίντεο)
Δεν είναι δα και μικρό πράγμα όπως δήλωσαν στην κάμερα του irafina.gr, αυτή η ομάδα που πριν μερικά χρόνια έπαιζε στα τοπικά, στο ξερό γήπεδο και τώρα είναι πρωταθλητές στην Γ΄ Εθνική. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Δικαίως λοιπόν ζουν το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το πανηγύρισαν ανάλογα.

Με το… φρου όλοι έγιναν ένα κουβάρι. Μια μεγάλη αγκαλιά στο κέντρο του γηπέδου, ενώ πήγαν προς την εξέδρα να χειροκροτήσουν αυτούς που μπόρεσαν -και λόγω της κατάστασης- να βρεθούν σήμερα κοντά στην ομάδα. Σίγουρα αν δεν βιώναμε τον κορονοϊό τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35