social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραιτείται από τη θέση του γενικού αρχηγού ο Σκιαθίτης στον Αίαντα Σαλαμίνας

Παραιτείται από τη θέση του γενικού αρχηγού ο Σκιαθίτης στον Αίαντα Σαλαμίνας

Δεν συνεχίζει στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Μιχάλης Σκιαθίτης.

Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον πρώην -πλέον- παράγοντα να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του γενικού αρχηγού, ωστόσο θα παραμεινει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο. 

Το δελτίο τύπου

Θα ήθελα να ενημερώσω τον Φίλαθλο Κόσμο της Ομάδας, πως υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Γενικού Αρχηγού λόγω αυξημένων Οικογενειακών και Επαγγελματικών υποχρεώσεων, κατά την διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Επειδή δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στο 100% στις υποχρεώσεις μου προς την Ομάδα, γιατί αυτή η θέση απαιτεί πολύ χρόνο και καθημερινή παρουσία στο Γήπεδο, και επειδή δεν μου αρέσει να λένε ο Γενικός Αρχηγός του ΑΙΑΝΤΑ για να έχω κάποιον τίτλο, αλλά θέλω το πραγματικό καλό της Ομάδας, και δεν θα μπορέσω να αφιερώσω τον χρόνο που χρειάζεται. Θα συνεχίσω κανονικά στην Διοίκηση σαν Μέλος του Συμβουλίου, με το οποίο υπάρχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και ταύτιση απόψεων, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την Ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω το Προπονητικό Τeam και τους Ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία μας, για την επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα Μέλη του Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου καθ' όλη την χρονιά, τον Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. που ότι πρόβλημα προέκυπτε με το Γήπεδο αμέσως τα Στελέχη του, με πρώτο από όλους τον Πρόεδρο του έτρεχαν να βρουν λύση, με άριστη συνεργασία τους Χορηγούς που μου εμπιστεύθηκαν τα χρήματα τους, για να βοηθηθεί ο Σύλλογος, κάτι το οποίο ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμένα, και φυσικά τον Κόσμο μας, τους Φιλάθλους μας, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, και μου έδειξαν την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους, στο πρόσωπο μου.
Συνεχίζουμε δυνατά για το καλό του Συλλόγου και περιμένουμε τα καλύτερα !!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35