social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαιώνει για τα τρία κρούσματα η Θύελλα Ραφήνας

Επιβεβαιώνει για τα τρία κρούσματα η Θύελλα Ραφήνας

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τη Θύελλα Ραφήνας να έχει τρια κρούσματα κορωνοϊού.

Το δελτίο τύπου

Tο Δ.Σ. της Θύελλας Ραφήνας ανακοινώνει πως τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, έπειτα από τεστ στα οποία υποβλήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τετάρτη (28/10), λόγω των ήπιων συμπτωμάτων που είχαν.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα, τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ η προγραμματισμένη προπόνηση της Τετάρτης (28/10) ακυρώθηκε, καθώς το γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» έκλεισε για να γίνει απολύμανση.

Αύριο, Πέμπτη (29/10), άπαντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα, δηλαδή παίκτες, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες, θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν υπάρχουν κι άλλα άτομα θετικά στον Covid-19, αλλά και το πότε η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (1/11) με τον Πανευλευσιανιακό, η Θύελλα Ραφήνας έχει ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης από την ΕΠΟ, μετά από αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, που ανακοίνωσε πρόσφατα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα αθλητών σε ομάδα φέρνουν ως αποτέλεσμα την αναβολή του προσεχούς αγώνα.

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35