social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπανός στο soccerlive: «Ο Ιωνικός επιβάλλεται να κερδίζει συνεχώς»

Σπανός στο soccerlive: «Ο Ιωνικός επιβάλλεται να κερδίζει συνεχώς»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για τον αυριανό ((15:00, ERTSPORTS 4) αγώνα που ακολουθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague 2 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην των Φουρλάνου και Βλαχομήτρου μίλησε στο soccerlive.gr για το εν λόγω ματς λέγοντας τα εξής

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διαθέτει καλό ρόστερ και η θέση της στην κατάταξη είναι πλασματική. Θέλει πάρα πολύ προσοχή, και θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ ότι επιβάλλεται να κερδίσουμε το ματς, όμως χωρίς προσπάθεια και αποφασιστικότητα δεν θα μπορούμε να το κάνουμε".

Σε ερώτηση για του που θα κριθεί η αναμέτρηση, ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε:

"Είναι πολλοί παράμετροι που κρίνουν έναν αγώνα. Η δύναμη και το πάθος θα είναι δυο σημαντικοί παράγοντες ειδικά στο γήπεδο μας, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και νομίζω ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουμε στο τρίποντο". 

Η αποστολή του Ιωνικού για αύριο

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Αμπούντ Ομάρ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ - Ερίκ Τιεντσέ, Μαρτίν Ρόλε, Αρμίντο Μπρίτο, Βαγγέλης Πλατέλλας, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35