social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Ομάρ με Καραϊσκάκη ο Ιωνικός

Χωρίς Ομάρ με Καραϊσκάκη ο Ιωνικός

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/2) απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (14:45, ERTSPORTS 2) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή. Εκτός είναι ο Αμπούντ-Ομάρ, που ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, ο τιμωρημένος Αρμίντο Μπρίτο που (επιπλέον) και εκείνος έχει ενόχληση και ο Σπύρος Φουρλάνος που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Οι 20 ποδοσφαιριστές, που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ - Ερίκ Τιεντσέ, Μαρτίν Ρόλε, Λουίζ Φελίπε Μπονέτι, Βαγγέλης Πλατέλλας, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35