social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτυχος ο Ιωνικός στην Δράμα-Ήττα με 2-1 από την Δόξα

Άτυχος ο Ιωνικός στην Δράμα-Ήττα με 2-1 από την Δόξα

Το νικηφόρο σερί του Ιωνικού έλαβε τέλος στη Δράμα καθώς η ομάδα της Νίκαιας ηττήθηκε με 2-1 από την Δόξα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, τελικά γνώρισε την ήττα αφού ο παράγοντας τύχη γύρισε την πλάτη στους μπλε αυτή τη φορά.

Από την άλλη, οι "Μαυραετοί" παίζοντας παθιασμένα και με πλάνο, πήραν αυτό που ήθελαν όντας και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Η Δόξα σε γενικές γραμμές περιόρισε τον Ιωνικό κλείνοντας τους διαδρόμους, με τους φιλοξενούμενους παρ' όλα αυτά να δημιουργούν και ευκαιρίες. 

Στο 23' ο Άντερσον με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Αγγελόπουλο στο 75' να σημειώνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόλε. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3' Σέντρα του Παρασκευά από δεξιά για την Δόξα Δράμας, ο Σαμπανίδης πλασάρει από κοντά, ο Αναγνωστόπουλος μπλοκάρει σταθερά. 

17' Σέντρα σουτ του Μουστάκη από τα δεξιά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Κάστρο, γυρίζει εκείνος με το κεφάλι, απομακρύνουν οι της Δόξας Δράμας. 

20' Δυνατό σουτ του Πλατέλλα έξω από την μεγάλη περιοχή καλό ήταν, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου. 

23' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Ο Άντερσον με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μαρινάκη κάνει το 1-0.

28' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Μουστάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κάστρο δεν κατάφερε να πλασάρει σε πρώτο χρόνο, σε δεύτερο γυρίζει παράλληλα, η μπάλα φτάνει στο Ρόλε που πλασάρει, αλλά σημαδεύει το δοκάρι. 

40' Ο Κάστρο κινείται κάθετα, γίνεται κάτοχος της μπάλας γυρίζει προς τον Ρόλε, αυτός πλασάρει αλλά οι αμυντικοί της Δόξας Δράμας απομακρύνουν. 

48' Ωραία κίνηση του Πλατέλλα από αριστερά, προσπαθεί να γυρίσει παράλληλα στον Κάστρο που είναι μόνος, όμως την τελευταία στιγμή κόβεται από την Παρασκευά.

52' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό. Σέντρα με το εξωτερικό του Πλατέλλα από αριστερά, κεφαλιά του Κάστρο, η μπάλα ελάχιστα άουτ. 

58' Σέντρα του Ρόλε, η μπάλα περνάει απο τον Κάστρο, φτάνει στον Ματσούκα που σουτάρει, ελάχιστα έξω. 

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά μετά από φάουλ κάνει το 2-0.

80' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Ρόλε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κάνει το 2-1.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Άντερσον, Αγιώτης, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Μαρινάκης (60’ Μενσά), Κουτσιανικούλης (61’ Σπυρόπουλος), Σαμπανίδης (78’ Μπαράνκο), Παρασκευάς (78’ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Μαυρίας (70’ Φυτόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (78’ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (56’ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (78’ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (88’ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35