social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-0

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-0

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-0. Συνεχίζουν τις υψηλές τους… πτήσεις, οι «Μαυραετοί». Μετά τον Ιωνικό, κέρδισαν και τους πρωτοπόρους Κρητικούς 1-0!


Έκλεισε και η εκκρεμότητα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-0! Δεν περνάει κανένας πρωτοπόρος από τη Δράμα. Την 9η αγωνιστική… υποκλίθηκε ο Ιωνικός. Την Τετάρτη (24/2) ήταν η σειρά του πρωτοπόρου Εργοτέλη να γνωρίσει την ήττα, μετά από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων (έξι νίκες, μια ισοπαλία)!

Στο καλύτερο τάιμινγκ βρήκαν το γκολ οι γηπεδούχοι. Στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου (45′) οι Δραμινοί ο Μενσά με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 1-0.

Οι Κρητικοί πίεσαν στην επανάληψη, αλλά έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Στεφανάκο που κράτησε ανέπαφη την εστία του και το 1-0 μέχρι το τέλος. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Δράμας έφτασε στους 11 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από τον πρώτο Εργοτέλη, έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (18’ λ.τρ. Κουκόλης), Χάμοντ, Μένσα (84’ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος (84’ Πινδώνης), Βάντερσον (64’ Μπελεβώνης), Μπαράνκο (84’ Σαμπανίδης).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ (63’ Κατσούρι), Σερβιλάκης (85’ Μποτέ), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (63’ Kωστανάσιος), Μανουσάκης Κοκκίνης (46’ Μπουρσέλης), Πατρινός (46’ Κόνραντ).

To πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2:

Σάββατο 27/2-14.45
Διαγόρας – Καραϊσκάκης Αρτας
Ο.Φ. Ιεράπετρας – Τρίκαλα
Χανιά – Ιωνικός (ΕΡΤ3)

Κυριακή 28/2-14.45
Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας
Παναχαϊκή – Ξάνθη (ΕΡΤ3)
Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας

sportime.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35