social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στη Νεάπολη πανέτοιμος ο Εργοτέλης

Στη Νεάπολη πανέτοιμος ο Εργοτέλης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον Ιωνικό.

Η ενημέρωση

«Έτοιμοι για να διεκδικήσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά απέναντι στον Ιωνικό (03/03 , 15.00), είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' έδωσαν το παρών το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, ακολουθώντας προπόνηση μικρής διάρκειας που είχε σαν στόχο την ενεργοποίηση ενόψει του αυριανού αγώνα.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με δουλειά στις εκτελέσεις στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Ντουμάνης και Kwateng ενώ στον αντίποδα ο Κόλα παρέμεινε ξανά εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν σήμερα στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35