social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε τον Εργοτέλη ο Λεβαδειακός

Λύγισε τον Εργοτέλη ο Λεβαδειακός

Σπουδαία νίκη πήρε ο Λεβαδειακός επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή της Superleague 2.

Πηγή: grandsport.gr

Παρουσίασε δύο πρόσωπα ο Εργοτέλης στον αγώνα και ενώ βελτιώθηκε αρκετά μετά το πολύ κακό πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να γνωρίσει εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι της αγωνιστικής από τον Λεβαδειακό.

Ο Εργοτέλης δεν μπήκε καλά στο ματς με τους γηπεδούχους να είναι εκείνους που πίεζαν για να φτάσουν σε κάποιο γρήγορο γκολ. Στο 10’ ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Νίκα, ο Πολέτο κατέβασε με το στήθος και βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο, με τον γκολκίπερ του Εργοτέλη να δηλώνει παρών και να κρατάει ανέπαφη την εστία του σε αυτό το τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και προσπαθούσαν να απειλήσουν με στημένες μπάλες, με τους αμυντικούς του Εργοτέλη ωστόσο να μην χάνουν τη συγκέντρωσή τους και να απομακρύνουν όσες φορές χρειάστηκε.

Στο 21΄ ήρθε η δεύτερη καλή στιγμή του Λεβαδειακού με τον Συμελίδη, το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ωστόσο πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Στο 26ο λεπτό του αγώνα, ο Μαζουλουξής έκανε ολέθριο λάθος, δίνοντας κυριολεκτικά πάσα πάρε-βάλε στον Μπιανκόνι, εκείνος έκανε το κοντρόλ, ενώ το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και στον Μπάτζιο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κατσιμήτρου για το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό 4΄ λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, όταν και πάλι ο Μπιανκόνι βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή έκανε ένα σουτ με τον Κατσιμήτρο να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια και τη μπάλα να καταλήγει στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» δυσκολεύονταν πάρα πολύ να δημιουργήσουν με τον Λεβαδειακό να χάνει μία ακόμη στιγμή μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Πολέτο!

Αξιοσημείωτο στατιστικό ήταν το 7-0 ευκαιρίες υπέρ του Λεβαδειακού, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα και στο 47΄ είχε το πρώτο του σουτ στον αγώνα, με τον Σερβιλάκη ωστόσο η προσπάθεια του αριστερού ακραίου αμυντικού κόντραρε στους αμυντικούς και ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού μπλόκαρε.

Ο Εργοτέλης πήρε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφερε να μην απειλείται σε αντίθεση με το πρώτο μέρος.

Στο 71΄ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Κόνραντ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή έκανε ένα δυνατό βολέ, ωστόσο ο Στογιάκοβιτς έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε, κρατώντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάποια κλασική ευκαιρία προς την εστία του Στογιάκοβιτς. Στο 89΄ ήρθε η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν ο Τσέλιος πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Λεβαδειακού.

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τον Λεβαδειακό να παίρνει την πολύ σημαντική νίκη που τον ανεβάζει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -1 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Δημόπουλος, Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας(67΄ Κονέ), Μεχία, Perdomo(56΄ Παναγιώτου), Polleto(87΄ Τζημόπουλος), Συμελίδης(67΄ Μαρίνος), Bianconi

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής(82΄ Πατρινός), Neral(45΄ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Πέϊος, Τσέλιος, Appi(45΄ Μπουτσάκης) , Μπουρσέλης(65΄ Κοκκίνης), Μανουσάκης(65΄ Κωστανάσιος), Conraad


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35