social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή του Εργοτέλη για το ματς με τα Χανιά

Η αποστολή του Εργοτέλη για το ματς με τα Χανιά

Έτοιμη για ακόμη ένα παιχνίδι είναι η ομάδα του Εργοτέλη, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής μάχης κόντρα στα Χανιά (17/03 , 15.00). 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, σήμερα παρακολούθησαν βιντεοανάλυση για τον αντίπαλο υπό τις αναφορές του τεχνικού επιτελείου, ενώ μετά ακολούθησε προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου. 

Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την ενεργοποίηση των παικτών πριν το αυριανό ματς και έτσι μετά την προθέρμανση πραγματοποιήθηκαν ταχύτητες αντίδρασης και δίτερμα περιορισμένης χρονικής διάρκειας με τακτικές υποδείξεις. Στο τέλος οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν πάνω στην εκτέλεση στατικών φάσεων. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόλα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης του τραυματισμού του. 

Μετά το φινάλε της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. 

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζιδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35