social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τον Διαγόρα

Η αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τον Διαγόρα

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε ο Ιωνικός την προετοιμασία του, για το εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Διαγόρα (Τετάρτη 17/3, 13:30 ERTSPORTS).

Εκτός κανονικού προγράμματος, είναι ο Μιχάλης Κύργιας που ακολουθεί θεραπεία λόγω θλάσης και ο ανέτοιμος Ισαάκ Κονέ. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Λευτέρης Ματσούκας που έχει συμπληρώσει κάρτες καθώς και οι τιμωρημένοι Κώστας Τσιριγώτης – Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ. Αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο Αμπούντ-Ομάρ.
Ο Σπύρος Φουρλάνος, συνεχίζει την αποκατάσταση του και τις θεραπείας. Μάλιστα σήμερα επισκέφτηκε τον γιατρό του στο Metropolitan, όπου διαπιστώθηκε καλή πρόοδος, ενώ το εγχειρισμένο πόδι έχει πλήρη κίνηση πλέον. Από την επόμενη εβδομάδα, δε, θα ξεκινήσει ποδήλατο και πισίνα.
Η αποστολή της ομάδας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Νίκος Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Βασίλης Πογοσιάν, Χουσεΐν Μουμίν, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Λουίζ Φελίπε Μπονέτι, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Ματίας Κάστρο.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35