social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Χανιά και Ξάνθη

Ισοπαλία για Χανιά και Ξάνθη

Χανιά και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στην Κρήτη.

 

Το σπουδαίο παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Super League 2 ανάμεσα σε Χανιά και Ξάνθη δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα ντέρμπι με λίγες ευκαιρίες, καθώς άλλωστε μιλάμε για δύο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι εστίες των Κουτζαβασίλη - Μπέντο απειλήθηλαν ελάχιστα. Τόσο οι Χανιώτες όσο και οι Θρακιώτες επεδίωκαν να «χτυπήσουν» από στατικές φάσεις. Ό,τι τελικές έγιναν, δεν ήταν άξιες αναφοράς. Πολύ προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές για να διαφυλαχθεί το μηδέν στην άμυνα.

Τα Χανιά έχασαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία τους στο 58', όταν ο Μπέντο «έβγαλε» το πλασέ του Βασιλόγιανη από κοντά. Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στο να αμύνονται στην μεγαλύτερη διάρκεια, αν και στο 73' ο Τάσος Παπάζογλου σκόραρε με κεφαλιά, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν όσο περνούσε η ώρα, αλλά η εστία του Μπέντο διατηρήθηκε απαραβίαστη έως το 90'+5'.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (70' Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (89' Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα (83' Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Πέτροβιτς, Γκαρσία (9' λ. τρ. Παντελιάδης), Τζούρμαν, Βέρκερ, Θυμιάνης (54' Θ. Παπάζογλου), Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Σιατραβάνης (54' Σχρόιγεν), Έμπερτ, Μικελτάτζε (79' Μυστακίδης).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Φραγκούλης (Πρέβεζας /Λευκάδας)

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35