social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στην Λιβαδειά τα Τρίκαλα

Βαθμό στην Λιβαδειά τα Τρίκαλα

Ο Λεβαδειακός κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με τα Τρίκαλα στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στους Θεσσαλούς και βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και τον Ιωνικό. 

 Πηγή footballleaguenews.gr

Νέο στραβοπάτημα για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας υποδέχθηκε τα Τρίκαλα για την 16η αγωνιστική της Super League 2 και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη έμεινε στο 0-0 με τους Θεσσαλούς στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των Βοιωτών.

Έτσι ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Σε εννέα ματς η ομάδα της Βοιωτίας έχει απολογισμό 4-5-0 και το Δημοτικό Στάδιο είναι αυτό που την έχει «πληγώσει». Χωρίς νίκη στα 10 τελευταία ματς ο ΑΟΤ, όμως ο πόντος ήταν θετικός.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν κυρίως με τον Νίλι, η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του οποίου πέρασε άουτ. Αλλά και με τον Μυτίδη, η γυριστή κεφαλιά του οποίου απομακρύνθηκε τον Ζώγκο πάνω στη γραμμή.

Ο Σανίνο έκανε αλλλαγές, ο Ενομό έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε. Τα Τρίκαλα περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν καθόλου την εστία Στογιάνοβιτς. 

 

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου (89' Νεράλ), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νιάρος (90'+2' Διαμαντόπουλος), Ζώγκος, Σταματής (61' Ελευθεριάδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (28' Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (68' Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (79' Ενομό), Συμελίδης (79' Κονέ), Μυτίδης (68' Τζιώρας).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Αναστασίου (Θεσσαλίας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35