social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι αριθμοί του Σούλη Παπαδόπουλου και της αγωνιστικής

Οι αριθμοί του Σούλη Παπαδόπουλου και της αγωνιστικής

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Τρικάλων, επιστρέφοντας στην κατηγορία, που έχει μεγάλη παρουσία. Με το παιχνίδι στη Λιβαδειά έφτασε τα 304 στην κατηγορία. Από τους ενεργούς προπονητές μόνο ο Γιώργος Βαζάκας (343) και ο Νίκος Παντελής (327) έχουν περισσότερα.


Για τον Παπαδόπουλο τα Τρίκαλα είναι η 14η διαφορετική ομάδα στην κατηγορία. Περισσότερες μεταξύ των σύγχρονων προπονητών, έχει μόνο ο Γιώργος Βαζάκας, 16.

Ακόμη ο Σούλης Παπαδόπουλος δουλεύει στην 15η διαφορετική σεζόν στην κατηγορία, φτάνοντας τον Γιώργο Βαζάκα, που επίσης έχει παρουσία σε 15 διαφορετικές σεζόν.

100… αγώνες στην Β’ κατηγορία συμπλήρωσε ο Αντώνης Μπουρσέλης. Ο 27χρονος μέσος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Εργοτέλη να αποφύγει την ήττα. Τους 94 αγώνες έχει με τη σημερινή του ομάδα και άλλους έξι με τον ΟΦΗ.

100… αγώνες βασικός στην Β’ κατηγορία συμπλήρωσε Νταμιάνο Γκίνη, ξεκινώντας βασικός με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο 26χρονος μέσος από τη Λούζνια της Αλβανίας έχει παίξει στην κατηγορία με την Καλλιθέα, τον Κισσαμικό και τον ΟΦ Ιεράπετρας και έχει συνολικά 111 συμμετοχές στην κατηγορία.

18… αγώνες αήττητος στην έδρα του είναι ο Λεβαδειακός. Από τις 25 Οκτωβρίου που έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (44′ πέναλτι Μάντζιος – 9′ αυτογκόλ Παντελιάδης, 47′ πέναλτι Παμλίδης), έχει 11 νίκες και επτά ισοπαλίες. Αν και για τη σύγχρονη εποχή είναι αξιόλογη επίδοση, απέχει πάρα πολύ από ρεκόρ. Ο Λεβαδειακός έχει ένα εντυπωσιακό αήττητο 68 εντός έδρας αγώνων το 1984 ως την 1η Μαρτίου 1987 στην Β’ Εθνική!

10… αγώνες χωρίς νίκη έφτασαν τα Τρίκαλα. Από τις 7 Φεβρουαρίου που νίκησαν στα Χανιά, έχουν πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35