social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θλάση ο Μουστακόπουλος στην Παναχαϊκή

Θλάση ο Μουστακόπουλος στην Παναχαϊκή

Στο Προπονητικό Κέντρο Αλέκος Σπανός πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (24/3) με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (28/3, 14:45) με τον Ιωνικό.


Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας, μεταβιβάσεων, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, θεραπεία συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Κουσκουνάς προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας για τον τραυματισμό του Αποστολόπουλου. Ο Αραβίδης παρακολουθείται, σε συνεργασία με το ιατρικό τμήμα αποκατάστασης της ομάδας, και από ειδικευμένο ιατρικό επιτελείο στην Αθήνα, το οποίο και έχει ευρεία γνώση του προσωπικού του ιστορικού. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα πρόκειται πιθανότατα για θλάση β´ βαθμού. Ο Πλιάτσικας επίσης που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης με στόχο την όσο δυνατόν πιο άμεση επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις. Τέλος τη σημερινή προπόνηση δεν ολοκλήρωσε ο Μουστακόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Αύριο Πέμπτη (25/3) θα διενεργηθούν τα καθιερωμένα test covid, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (26/3) στο γήπεδο της Αγυιάς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35