social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Μικελτάτζε στο -1 από την 1η θέση

Με Μικελτάτζε στο -1 από την 1η θέση

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη και μείωσε στον έναν βαθμό από την κορυφή.

Η Ξάνθη κατέκτησε τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 67' με σουτ μέσα από την περιοχή ο Γεωργιανός επιθετικός Μικελτάτζε. Οι Θρακιώτες, που παρουσιάστηκαν με επετειακό λογότυπο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, μείωσαν στον βαθμό από την κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν σκοράρει με φάουλ του Έμπερτ, αλλά ο διαιτητής Τσακαλίδης το ακύρωσε, υποστηρίζοντας πως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Θανάση Παπάζογλου, σφύριγμα που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες εκ μέρους της Ξάνθης.

Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 11' σε σουτ του Αμπντουλαχί, ενώ δοκάρι είχε και η ακριτική ομάδα στο 76' με τον Μυστακίδη. Η Ξάνθη μετρά 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ ο Εργοτέλης εννέα νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες. Στο 90'+5' ο Μικελτάτζε αποβλήθηκε και η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες.

ΣΚΟΡΕΡ: 67' Μικελτάτζε

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Πέτροβιτς (46' Σρόιχεν), Τζούρμαν (46' Θυμιάνης), Βέρκερ, Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Μπριλάντε (46' Τσαμούρης), Σιατραβάνης, Έμπερτ (82' Ντίνας), Θ. Παπάζογλου (65' Μυστακίδης), Μικελτάτζε.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπότε, Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος (81' Κατσούρι), Τσέλιος, Αμπντουλαχί (73' Κουατένγκ), Μπουρσέλης (76' Κόνραντ), Μανουσάκης (81' Κωστανάσιος), Κοκκίνης (58' Μπουτσάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35