social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δύναμή μας η ενότητα  μας!»

«Δύναμή μας η ενότητα μας!»

Την εξής δήλωσε έκανε ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας

 

«Δύναμή μας η ενότητα  μας!»

 

Φίλοι Δοξαίοι, 

Η ομάδα μας με τις άστοχες επιλογές του καλοκαιριού, βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Με την υπερπροσπάθεια αγνών Δοξαίων που δέχθηκαν να μπουν στην Διοίκηση στις 04/12/2020, όταν όλοι αρνούνταν, η Δόξα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα και οικονομικά ανταπεξήλθε και ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της με μηδαμινά έσοδα.

Ταυτόχρονα ορθολογιστικά διαχειρίζεται τα όποια κρατικά έσοδα, πληρώνονται οι προσφυγές ποδοσφαιριστών, οι μισθοδοσίες, οι  διαιτησίες οι οφειλές παρελθόντων μηνών στην αγορά κλπ. , ενώ ταυτόχρονα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες η ομάδα μας που ασφαλώς θα μπορούσε να έχει και καλύτερη αγωνιστική πορεία, στέκεται αξιοπρεπώς στο Πρωτάθλημα όταν όλα φάνταζαν χαμένα.

Επίσης προωθούνται νέα Δραμινά παιδιά και κτίζεται ένας σταθερός ποδοσφαιρικός κορμός για το μέλλον, πράγμα που τόσα χρόνια ήταν το ζητούμενο.

Μέλημά μας ήταν και είναι, παρά την ανυπαρξία λοιπών εσόδων λόγω κορονοϊού, να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερο το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Είμαστε και θα είμαστε ανοικτοί σε κάθε σοβαρή πρόταση  που εγγράφως θα μας υποβληθεί ώστε να αξιολογηθεί όχι μόνο από την Διοίκηση της Π.Α.Ε. αλλά και την Συνέλευση των Μετόχων, όταν αυτή νομίμως θα πραγματοποιηθεί. Συνέλευση στην οποία θα γίνει πλήρης οικονομικός απολογισμός από την εποχή αποχώρησης του μεγαλομετόχου κ. Ιωάννη Μπύρου μέχρι και την ημέρα της Συνέλευσης.

Δηλώσεις διαφόρων που εκδηλώνουν ενδιαφέρον είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέσω συνεντεύξεων χωρίς καμία επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος προς την Π.Α.Ε μόνο σύγχυση και ζημιά κάνουν στην αγαπημένη μας ομάδα αφού καλλιεργούν αναίτια ένα δυσμενές και ασαφές σε βάρος της Π.Α.Ε. και της Δόξας κλίμα χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος που μπήκα μπροστά στην πιο δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας είμαστε εδώ για να εξετάσουμε κάθε σοβαρή πρόταση, όμως δεν μπορούμε να ανεχθούμε οποιαδήποτε δήλωση, πράξη ή ενέργεια οποιουδήποτε θέλει να αυτοπροβληθεί ή σκοπεύει να θίξει την δημόσια εικόνα της ομάδος για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με το όνομα και την ιστορία της Δόξας.

Παιχνίδια σε βάρος της ιστορικής μας ομάδας κανένας ΔΟΞΑΙΟΣ δεν πρέπει να τα ανεχθεί.

Γι’ αυτό ζητάμε από τους αγνούς φιλάθλους της, πέρα από συμπάθεια σε πρόσωπα ή καταστάσεις να την προστατεύσουν.

Τέλος δηλώνουμε ότι είμαι και είμαστε ανοιχτοί, μέχρι να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Μετόχων όπου θα λεχθούν όλα, σε κάθε καλοπροαίρετο Δοξαίο μέτοχο και μη που το επιθυμεί, να του παράσχουμε κάθε ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Καλούμε όλους τους καλοπροαίρετους Δοξαίους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα περίεργα, ανυπόστατα  και ανεύθυνα κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, τα οποία στερούνται κάθε λογικής βάσης και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Για μένα και όλους τους αγνούς Δοξαίους η ΔΟΞΑ ήταν και είναι πάνω απ’ όλα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35