social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναχαϊκή: Στεφανής για γενικός αρχηγός

Παναχαϊκή: Στεφανής για γενικός αρχηγός

Το όνομα του Κώστα Στεφανή «παίζει» τις τελευταίες ημέρες για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Παναχαϊκή, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο παλιός άσος των «κοκκινόμαυρων» που μένει μόνιμα στο Ηράκλειο και είναι πλέον προπονητής σε τμήματα υποδομής, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ανθρώπους της ΠΑΕ με τους οποίους έχει συζητήσει διάφορα θέματα της ομάδας κατά καιρούς. Κάποια στιγμή, του τέθηκε το ερώτημα για το αν τον ενδιαφέρει να εργαστεί στην ΠΑΕ και σε ποιο πόστο. Ο ίδιος απάντησε ότι φυσικά τον ενδιαφέρει η προοπτική της Παναχαϊκής, όχι στη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά στο πόστο του γενικού αρχηγού με αυξημένες αρμοδιότητες, αυτό δηλαδή που γνωρίζει καλά μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Ο Στεφανής έλεγε στο περιβάλλον του ότι ακόμα και να μην γυρίσει στην Παναχαϊκή, θα τη βοηθάει από μακριά με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πέσει στο τραπέζι ένα ακόμα πρόσωπο για το συγκεκριμένο πόστο, ενώ εξετάζονται και λύσεις προπονητών που γνωρίζουν τη SL2 και δεν είναι οικονομικά «τσιμπημένοι» σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Χρήστος Καραπίτσος.

Μην αποκλείετε, πάντως, να μην έρθει τεχνικός διευθυντής και να έρθει ένας άνθρωπος με γνώσεις που θα βάλει σε μια τάξη το ποδοσφαιρικό τμήμα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35