social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αυγενάκης σώζει ΟΦΙ, Καραϊσκάκη

Ο Αυγενάκης σώζει ΟΦΙ, Καραϊσκάκη

Ειδική νομοθετική ρύθμιση απαιτείται για την παρουσία τους στη Super League 2. Τα κενά δεν καλύπτονται. Υπολογισμός για... 10 εισιτήρια υποβιβασμού σε πρωτάθλημα των 36.


Ο ΚΑΠ είναι σαφής σε ό,τι αφορά στους ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκη Άρτας, οι οποίοι τερμάτισαν σε θέσεις υποβιβασμού. Σωσίβιο για τις δύο ομάδες; Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έδειξε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη ότι θα εξετάσει το αίτημα, δηλαδή θα προχωρήσει σε ειδική νομοθετική ρύθμιση.

Εξάλλου, το άρθρο 27 παρ.3 αναφέρει:


«Οι ομάδες που υποβιβάζονται, δεν έχουν δικαίωμα εκ νέου προβιβασμού στην κατηγορία από την οποία υποβιβάστηκαν σε καμιά περίπτωση, για την αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί τον υποβιβασμό τους, με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων του άρθρου 4 του παρόντος, οι οποίες όμως μπορούν να τύχουν εφαρμογής μόνο για τις ομάδες που υποβιβάζονται βάσει προκήρυξης και όχι για τις ομάδες που υποβιβάζονται λόγω παραίτησης, λόγω αποβολής ή με απόφαση δικαστικού οργάνου».

Όποια ΠΑΕ δεν κατάφερει να συμπληρώσει το μετοχικό κεφάλαιο (250 χιλιάδες ευρώ από 30.000) ή δεν καταθέσει εγγυητική 100.000 (από 15.000) δεν θα συμμετάσχει. Τυχόν κενά δεν θα καλύπτονται από άλλες της Γ' Εθνικής.


Σε βάθος τριετίας στόχος, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη, είναι να μετέχουν στο πρωτάθλημα 18 ομάδες. Βάσει, λοιπόν, των υπολογισμών που κάνει η διοργανώτρια αρχή, από κάθε όμιλο θα υποβιβάζονται 5 (10 στο σύνολο) και από τη Γ' Εθνική θα προβιβάζονται 4.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35