social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γράφας: «Είμαστε στην τελική ευθεία»

Γράφας: «Είμαστε στην τελική ευθεία»

Την αισιοδοξία του ότι το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες εξέφρασε ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας.

Μιλώντας στο soccerlive, ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στην αισιοδοξία που πηγάζει απ' όλες τις πλευρές, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος τις ομάδες προκειμένου να προετοιμαστούν και να είναι έτοιμες όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Αναλυτικά

"Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσουμε άμεσα. Όλοι μας ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο. Έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες και νομίζω ότι είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι οι ομάδες θα είναι ανέτοιμες, ο κ. Γράφας δήλωσε: "Καμία ομάδα δεν θα εμφανιστεί έτοιμη. Εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη αποχή καμία ομάδα δεν θα μπορεί να είναι έτοιμη ειδικά εάν δεν δοθεί ένας εύλογος χρόνος προσαρμογής και επανένταξης'.

Για το αν θα καλυφθεί το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Σισέ, ο έμπειρος προπονητής είπε: "Βέβαια θα καλυφθεί. Ήδη βολιδοσκοπούμε στόχους που μας ενδιαφέρουν".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35