social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προ των πυλών η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 - Στο τραπέζι ακόμη και το καθολικό lockdown

Προ των πυλών η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 - Στο τραπέζι ακόμη και το καθολικό lockdown

Μεγαλώνει η ανησυχία στους ειδικούς μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας, με όλα τα σενάρια να εξακολουθούν να είναι επί τάπητος.



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, στο τραπέζι εξακολουθεί να βρίσκεται το σενάριο για ένα αυστηρό καθολικό lockdown τύπου Μαρτίου, ακόμα κι αν ληφθεί προληπτικά, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σήμερα κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι «δεν βρισκόμαστε ακόμα εκεί», αλλά με την ανακοίνωση των 1.261 νέων κρουσμάτων, μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μέχρι την Παρασκευή που θα συνεδριάσουν οι ειδικοί και θα δώσουν την εισήγησή τους στον Πρωθυπουργό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο τα κρούσματα που απασχολούν την κυβέρνηση αλλά και ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ο οποίος έχει αυξηθεί.

Πριν φτάσουμε στο γενικευμένο lockdown, υπάρχει και το Plan B, που είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 (ή από τις 19:00) έως τις 05:00 το πρωί, ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν σοβαρά οι λοιμωξιολόγοι για να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην πρωτεύουσα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35