social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, για το παιχνίδι της Κυριακής (7/2) με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 (14:45, ΕΡΤ3).
 
Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ακολουθεί μέρος της προπόνησης, δεν είναι ακόμα στο 100% από το διάστρεμμα που πέρασε και έμεινε εκτός. Εκτός είναι, και ο Σπύρος Φουρλάνος, που έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί την Τρίτη (9/2) σε χειρουργική επέμβαση στο Μετροπόλιταν. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Θανάσης Παπαγεωργίου - Ιμπραχίμα Νιάσε.
 
Αναλυτικά, η 20άδα: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Αμπούντ Ομάρ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ - Ερίκ Τιεντσέ, Μαρτίν Ρόλε, Αρμίντο Μπρίτο, Βαγγέλης Πλατέλλας, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35