social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: «Έκτρωμα οι 3 επαγγελματικές κατηγορίες-Το πλάνο της αναδιάρθρωσης να γίνει πιο ξεκάθαρο»

Παντέλης: «Έκτρωμα οι 3 επαγγελματικές κατηγορίες-Το πλάνο της αναδιάρθρωσης να γίνει πιο ξεκάθαρο»

Ο προπονητής της Σαντορίνης 2020, Νίκος Παντέλης ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό το νησί του Ηφαιστείου μετά τις ανακοινώσεις της διοργανώτριας αρχής και της ΓΓΑ για επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδων της FL ωστόσο οι προβληματισμοί που κατέθεσε ο έμπειρος προπονητής ήταν αρκετοί στο soccerlive.gr.

Ο ίδιος στάθηκε στο κομμάτι της νησιωτικότητας που δεν θα επιτρέψει σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν συγκεντρωθεί πριν από την Πέμπτη στη Σαντορίνη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές που μένουν στη βόρεια Ελλάδα να έχουν αποκλειστεί.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κομμάτι "αναδιάρθρωση" υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρο το πλάνο της από τα αρμόδια όργανα ούτως ώστε οι διοικήσεις να ξέρουν πως θα κινηθούν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η δήλωση του

"Το πρώτο που πρέπει να ξέρουμε είναι πως θα γίνει η αναδιάρθρωση για να ξέρουν οι ομάδες και οι ιδιοκτήτες τους πως θα κινηθούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν το λιγότερο 30-40 ημέρες προετοιμασίας γιατί κακά τα ψέματα άλλο η ομαδική προπόνηση και άλλο οι ποδοσφαιριστές να τρέχουν γύρω-γύρω από κάτι παιδικές χαρές. Εμείς σαν Σαντορίνη δεν μπορούμε, όπως καταλαβαίνετε, από Δευτέρα να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις διότι πολλά παιδιά βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα και είναι εγκλωβισμένα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Είναι τα προβλήματα όπως ξέρετε της νησιωτικότητας. Θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ίσους όρους, εννοώντας ότι θα πρέπει να δοθεί το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο προετοιμασίας στις ομάδες".

Για το αν θεωρεί ότι ορθώς πάρθηκε η απόφαση για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα, οταν υπάρχει η λεγόμενη αναδιάρθρωση, ο κ. Παντέλης είπε 

"Πρώτα απ' όλα είναι καλό που αποφασίστηκε να γίνει η αναδιάρθρωση διότι αυτό το έκτρωμα των 3 επαγγελματικών κατηγοριών ήταν αισχρό. Από την  άλλη θα πρέπει να υπάρχουν πιο ξεκάθαρες ιδέες όσον αφορά το πρωτάθλημα και τον τρόπο διεξαγωγής του για να ξέρουν οι ομάδες πως θα κινηθούν". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35