social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασπρόπυργος: Παρασκευή Covid tests-Σαββάτο προπόνηση

Ασπρόπυργος: Παρασκευή Covid tests-Σαββάτο προπόνηση

Ξεκινούν στον Ασπρόπυργο τη δουλειά με την ομάδα να τρέχει προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου την Παρασκευή, που έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση, να είναι όλα στην εντέλεια.

Την Παρασκευή λοιπόν θα ανταμώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και πάλι ενώ θα διενεργηθούν τεστ covid19 όπου γίνονται προσπάθειες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρεθεί στο γήπεδο της ομάδας προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Αφού γίνει η συνάντηση της Παρασκευής, για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας όπου το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πατήσει για πρώτη φορά χορτάρι.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο τεχνικός διευθυντής, Σπύρος Μαραθωνίτης τρέχει πολλές υποθέσεις οι οποίες αναμένεται να κλείσουν θετικά και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από ειδική άδεια που εξασφαλίστηκε από τη ΓΓΑ, φιλικός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών με την ομάδα νέων Κ19 του Ολυμπιακού η οποία στις 3 Μαρτίου έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35