social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαντορίνη 2020: «Θα χρειαστούν τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες προετοιμασίας»

Σαντορίνη 2020: «Θα χρειαστούν τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες προετοιμασίας»

Μέσω δελτίο τύπου η Σαντορίνη τόνισε ότι μετά την αγωνιστική αποχή ενός χρόνου και την τρίμηνη αποχή από τις προπονήσεις είναι εύλογο και απαραίτητο ένα χρονικό διάστημα 4-6 εβδομάδων (42 ημερών) για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα η νησιώτικη ομάδα ενημερώνει ότι την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία μετά τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν το προηγούμενη διάστημα στη χώρα, κλείνοντας με την τοποθέτηση ότι έχει κατατεθεί από την ΠΑΕ ένας πλήρης και ολοκληρωμένος φάκελος προκειμένου να χορηγηθεί στην ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ το έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό καθώς και το προπονητικό επιτελείο θεωρούν εύλογο, δίκαιο και απόλυτα συμβατό με τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία, για την ασφάλεια και την υγεία των παικτών μας την έναρξη του πρωταθλήματος στις 28/03/2021.
Είναι ευρέως γνωστό, ότι μετά την πολύμηνη αγωνιστική απραξία για να μπορέσουν οι αθλητές μας να επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το λιγότερο που χρειάζονται είναι 4-6 εβδομάδες, αν συνυπολογίσουμε ,ότι σε φυσιολογικές συνθήκες μετά την λήξη των πρωταθλημάτων οι προετοιμασίες των ομάδων ξεκινάνε σε 60 ημέρες και η διάρκεια της προετοιμασίας είναι 7 με 8 εβδομάδες βάση των ειδικών εργοφυσιολόγων και γυμναστών. Όλα τα υπόλοιπα που ακούμε είναι ιστορίες για να έχουμε να λέμε , εμείς μετά την κακοκαιρία και τα απαγορευτικά των πλοίων θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την Δευτέρα 22/02/2021 .
Τέλος, ενημερώνουμε, ότι η ΠΑΕ μας έχει καταθέσει πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και για τη λήψη ειδικής άδειας μετόχου, και φυσικά για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΕΕΑ στην ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, αναμένοντας την ημερομηνία συνεδρίασης της Επιτροπής, προκειμένου για την τυπική χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στην ΠΑΕ μας.

Η Διοίκηση Οι Προπονητές Οι Ποδοσφαιριστές


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35