social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιλοκα στην Επισκοπή

Ιλοκα στην Επισκοπή

Μεταγραφή για την Επισκοπή

 «Από τα Λιοντάρια στην Επισκοπή Ρεθύμνου ο εκρηκτικός Iloka !

Ένας από τους πρωτεργάτες της καλής και ανοδικής πορείας της ομάδας μας, ο εξαιρετικός Obina Iloka,που έκλεψε τις εντυπώσεις στα κρητικά γήπεδα , ετοιμάζεται για το Ρέθυμνο.

Το ταλέντο του και οι εμφανίσεις του με την φανέλα της Αναγέννησης , έγιναν πολύ συχνά το επίκεντρο στα "ποδοσφαιρικά πηγαδάκια"  . Ένας παίκτης με σπάνιο ταλέντο, ένας "μάγος" της μπάλας που τρελαίνει  τους πάντες με τα κόλπα του, ένας παίκτης που στοχεύει πάντα ψηλά, γιατί βλέπει και τον κόσμο και από ψηλά, από το 1,97 ύψος του. Ένας παίκτης που παίζει με μυαλό και τακτική. Ένας από τους πρώτους σκόρερ του Κρητικού Ομίλου , που είναι ο φόβος κάθε αντίπαλης ομάδας, ένα παιδί με εμπειρία από ομάδες της Αμερικής, Γαλλίας και Ελλάδας, είναι δικός μας Obi.

Eίναι ο παίκτης που η Αναγέννηση , βρήκε, πίστεψε, ξεχώρισε και  εμπιστεύτηκε πριν δύο χρόνια. Οι  προπονητές και το ΔΣ αναγνώρισαν το ταλέντο του, τον έφεραν στα Λιοντάρια, ξέροντας ότι θα ξεχωρίσει και θα γίνει ένας παίκτης ανάρπαστος ! Με εντατική δουλειά και από τον ίδιο και από την ομάδας μας, ο Obi , έδειξε δύο χρόνια στην Αναγέννηση τι αξίζει και τώρα μεταγράφεται σε μια ανώτερη κατηγορία, από τη Γ ΄Εθνική λοιπόν , στα σαλόνια της Football League. Η ομάδα μας δικαιώθηκε για άλλη μια φορά, ως προς την επιλογή των παικτών της.

Ο Οbina είναι γεννημένος το 1993 στη Νιγηρία,  έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες υψηλών απαιτήσεων στην Αμερική, όπως η Eagles F.C της Αμερικής . Στην Ανάγεννηση ήρθε από τον Ιαλυσό Ρόδου.

"Obi,  καλή αρχή στην ομάδα της Επισκοπής. Να έχεις μια καλή πορεία, επιτυχημένες εμφανίσεις και πολλά γκολ όπως μόνο εσύ ξέρεις να βάζεις και να πανηγυρίζεις. Υγεία και τύχη να έχεις. Σε ευχαριστούμε για όλα ! Δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35