social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή: Το master plan στo ΔΑΚ Γάλλου

Επισκοπή: Το master plan στo ΔΑΚ Γάλλου

Η 4η ημέρα προπονήσεων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο για την ομάδα μας στο ΔΑΚ Γάλλου, με τον προπονητή μας Γιάσμινκο Βέλιτς να βλέπει όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά πλην του Δημήτρη Πολυχρόνη που συνέχισε να γυμνάζεται μόνος του λόγω τενοντίτιδας στο αριστερό του γόνατο.

Τετ-α-τετ του προέδρου μας Μ. Νικολιδάκη με τον υφυπουργό αθλητισμού Λ. Αυγενάκη
Κατά τα λοιπά, χθες (Πέμπτη 26/2) είχαμε την άφιξη του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, παρουσία βέβαια και του Δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, στο ΔΑΚ Γάλλου προκειμένου να εξαγγείλει την απαραίτητη αντικατάσταση του ταρτάν.
Φυσικά, τόσο με τον υφυπουργό όσο και με τον δήμαρχο με τον οποίο άλλωστε έχουν καταγράψει τις ανάγκες του σταδίου, συνομίλησε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Ο κ. Νικολιδάκης μέσω του δημάρχου Ρεθύμνου, στην επίσημη παρουσίαση-αυτοψία του χώρου- έθιξε κι άλλες πτυχές που χρίζουν άμεσης προσοχής – εργασίας – αντικατάστασης.

Λόγος έγινε για τη στατικότητα των κερκίδων, για την στατικότητα του σκεπάστρου αλλά και του αθλητικού υλικού που έχει ρημάξει με τα χρόνια.
“Πάλι καλά που η ΠΑΕ Επισκοπή πρωτοστατεί στο να βρίσκονται κάποια πράγματα σε καλή κατάσταση” (σ.σ. φυσικός χλοοτάπητας, αποδυτήρια και αίθουσα συνέντευξης τύπου) ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ρεθύμνου.

Λίγο μετά, ο κ. Νικολιδάκης είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον υφπουργό αθλητισμού όπου το περιερχόμενό της αφορούσε την αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες και πως αυτή θα γίνει.
Παράλληλα, ο πρόεδρός μας έθιξε το μεγαλόπνοο σχέδιο της δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου πλησίον του υπάρχοντος σταδίου. Του υπενθυμίζουμε δε ότι, το Ρέθυμνο είναι ο μοναδικός νομός στην Ελλάδα που διαθέτει μόλις ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Επισκοπή, πρώτη, τον περασμένο Οκτώβριο “έτρεξε” το θέμα προκειμένου το Ρέθυμνο να αποκτήσει ένα προπονητικό κέντρο έτσι όπως αρμόζει σε μια αθλητική κοινωνία που εκπροσωπείται από μία ομάδα της Football League.

Ο κ. Αυγενάκης διαπίστωσε ότι ο χώρος “σηκώνει” τέτοιες εγκαταστάσεις και πως είναι φυσικά θετικός στο να προχωρήσει το θέμα. Χρειάζονται μελέτες -και δεσμεύτηκε ότι θα τις κάνει- για να δημιουργηθεί το master plan όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης.

“Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με τη δημοτική αρχή και με τον καλό συνάδελφο, τον υφυπουργό μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη που συμβάλλει από τη μεριά του με τις δυνάμεις που έχει ως μέλος κυβέρνησης ώστε να φέρουμε σε πέρας το καλύτερο για τον τόπο μας” επεσήμανε ο κ. Λ. Αυγενάκης.


Στην φυσούνα του γηπέδου, είχε στηθεί μπουφές με πλούσια εδέσματα προσφορά των φούρνων “Χωριάτικο”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35