social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Ρήξη χιαστού ο Παπουτσογιαννόπουλος- «κ. Μπαντή εσείς ευθύνεστε για τον τραυματισμό»

Αιγάλεω: Ρήξη χιαστού ο Παπουτσογιαννόπουλος- «κ. Μπαντή εσείς ευθύνεστε για τον τραυματισμό»

Πλήγμα υπέστη το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Αιγάλεω καθώς ο ακραίος αμυντικός, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, υπέστη ρήξη χιαστού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ιστορική ομάδα βάλλει κατά του προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή θεωρώντας τον υπαίτιο για το συμβάν λόγω της βιαστικής του απόφασης να υποχρεώσει, τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου και τη νέα χρονιά δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι η ομάδα στηρίζει τον ακραίο αμυντικό σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει. 

Αναλυτικά

Μέσα στις δυσάρεστες συνθήκες που βιώνουμε όλοι πλέον στη καθημερινότητας μας η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοίνωση τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο ποδοσφαιριστής μας Θοδωρής Παπουτσογιαννοπουλος. Πιο συγκεκριμένα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η εκτίμηση για την επιστροφή του στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση προσδιορίζεται από την νέα ποδοσφαιρική χρόνια. Ευχομαστε στο ποδοσφαιριστη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση της ομαδας μας. Τα έξοδα για το χειρουργείο του ποδοσφαιριστή καθώς και την αποκατάσταση θα τα αναλάβει εξ ολοκλήρου η οικογένεια ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ αποφάσισε να ανανέωσει τη συνεργασία της ομάδας με το ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιανοπουλο για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν υπενθυμίζοντας πως οι ομάδες στηρίζονται στα ιδανικά της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς που παρέχουν στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση για την ομάδα. Ο λόγος όμως για τον οποίο προήλθε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός όπως και άλλοι διαφαινόμενοι τραυματισμοί που έχουν προκύψει στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα οφείλετε στην αδικαιολογητη βιασύνη του ΠΣΑΠ και ειδικότερα του Κ. Μπαντή για την πρόωρη και επιπόλαιη απόφαση για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μη υπολογίζοντας τη κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας στα πλαίσια του νέου κορονοϊού υποχρεώνοντας τους ποδοσφαιριστές σε μια γρήγορη και βίαιη προετοιμασία με σκοπό να να επιστρέψουν σε πολύ μικρο χρόνικο διάστημα στην αγωνιστική δράση. Αυτή η απόφαση λοιπόν έφερε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές στη δύσκολη θεση ενός τραυματισμού. Κυριε Μπαντη ευθύνεστε καθαρά εσείς για τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν προκληθεί σε πόλους ποδοσφαιριστές καθώς το μόνο που σας νοιάζει είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα ώστε να έχετε οικονομικό όφελος εσείς μέσω των δελτίων των ποδοσφαιριστών και ικανοποιήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα. ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35