social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαφωνία Αυγενάκη-Λοιμωξιολόγων – «Να επιτραπεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων»

Διαφωνία Αυγενάκη-Λοιμωξιολόγων – «Να επιτραπεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων»

Ευθύνες στην επιτροπή λοιμωξιολόγων για το κλείσιμο του οργανωμένου αθλητισμού επιρρίπτει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον Αθήνα 984.

 

«Η απαγόρευση είναι λανθασμένη, πρέπει να επιτρέψουμε τη λειτουργία κάποιων οργανωμένων πρωταθλημάτων», υπογράμμισε και τόνισε πως «στον Οργανωμένο αθλητισμό εφαρμόζονται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα»

Ανέφερε μάλιστα πως προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στο υπουργείο και τους λοιμωξιολόγους καθώς, ή δεν διάβασαν σωστά ή δεν διάβασαν καθόλου, τα στοιχεία από τα τεστ που διενεργούνται στους αθλητές.

«Στα μέλη της επιτροπής δίνονται τα αποτελέσματα με τις εβδομαδιαίες λίστες όλων των αθλημάτων και των ομοσπονδιών από τα τεστ που διενεργούνται. Σε 2.500 χιλιάδες τεστ ένα ποσοστό μόλις 0,3 με 0,4 βρίσκονται θετικοί. Οι λοιμοξιολώγοι όμως δεν είχαν διαβάσει τα στοιχεία σωστά ή δεν τα είχαν διαβάσει καθόλου»

Ξεκαθάρισε πως «αν δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και πιο ώριμα πρέπει εκ των πραγμάτων να επιτρέψουμε τη λειτουργία κάποιων οργανωμένων πρωταθλημάτων»

Σύμφωνα με τον κ Αυγενάκη «όταν ξεκινήσουν τα σχολεία πρέπει να ξεκινήσουν και οι ακαδημίες που είναι πιο οργανωμένες. Δεν μπορεί να επιστρέφουν τα παιδιά στο σχολείο και την ίδια στιγμή να μην τους επιτρέπουν να συμμετέχουν στις ακαδημίες» τόνισε.

πηγή: athina984.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35