social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντική... ένεση για Αιγάλεω

Σημαντική... ένεση για Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως Χρυσός Χορηγός και τη φετινή χρονιά ,θα είναι η εταιρία Κυριακούλης ΕΠΕ. Η εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979. Έκτοτε ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία πλακιδίων, ειδών υγιεινής, ειδών κρουνοποιίας, νεροχυτών, επίπλων μπάνιου, θερμοσιφώνων, καθώς και όλων των δομικών υλικών τοποθέτησης και εφαρμογής πλακιδίων.


Έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχοντας αρίστης ποιότητας εμπορεύματα στις χαμηλότερες τιμές , η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί στην αγορά ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες, τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική πώληση.
Το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή. Διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία & αμεσότητα, το προσωπικό της εταιρείας μας μπορεί και δίνει λύσεις στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να επιλέξουν από την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας.
Στον χώρο της θα βρείτε εμπορεύματα από επώνυμες εταιρείες του εσωτερικού και εξωτερικού στις καλύτερες τιμές. Οι Marca Corona, Caesar, Serenissima, La Fabbrica, Carlo Frattini, Mamoli, Rondine, Cecrisa, Casalgrande Padana, Latina, Teka, Vitruvit, Kerafina, Geberit, Baklatsidis Bross, Savvopoulos, Bronze Art, είναι ένα δείγμα μόνο από τις καταξιωμένες εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
Τα 26000 m2 των αποθηκών μας εγγυόνται τις μεγάλες παρακαταθήκες των εμπορευμάτων μας ώστε τα υλικά μας να είναι ετοιμοπαράδοτα.
Τα εμπορεύματά μας ταξιδεύουν ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω ο πελάτης.
Σας περιμένουμε στον εκθεσιακό μας χώρο με τα καλύτερα πλακίδια και είδη υγιεινής της αγοράς σε ασυναγώνιστες ποιότητα & τιμές. Εδρεύουμε στο Αιγάλεω, Αγ.Βαρβάρας 19, στον 1ο & 2Ο όροφο και σας προκαλούμε να μας συγκρίνετε τόσο σε ποιότητα όσο και στις τιμές μας.
Η υποστήριξη του Ιωάννη Κυριακούλη στο νέο ξεκίνημα της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 στο φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον αγωνιστικό πήχη, προβάλλοντας, παράλληλα, τις αξίες του αθλητισμού. Η Εταιρία Κυριακούλης ΕΠΕ υποστηρίζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αφήνοντας καθημερινά το στίγμα του στη Πόλη μας με τις δράσεις του για τη νέα γενιά και την κοινωνία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35