social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυγενακης στο Twitter: Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή για άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

Αυγενακης στο Twitter: Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή για άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

Σήμερα (20/3) το απόγευμα θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή λοιμωξιολόγων για να εξετάσει, μεταξύ άλλων, και το αίτημα την επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

 Όπως ενημέρωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, το αίτημα που κατατέθηκε για την άμεση επανέναρξη, η επιτροπή δεν πρόλαβε να το εξετάσει στη συνεδρίαση της Παρασκευής (19/3).

Σημειώνεται πως το Υφυπουργείου Αθλητισμού έχει προτείνει την άμεση (από 22/3) επανέναρξη των πρωταθλημάτων Α1 μπάσκετ γυναικών, Α1 βόλεϊ γυναικών (το οποίο πάντως διακόπηκε οριστικά με απόφαση της ομοσπονδίας), Α1 πόλο ανδρών, Α1 χάντμπολ ανδρών και σε δεύτερο χρόνο των πρωταθλημάτων Α' Εθνικής πόλο γυναικών (από 27/3), Α1 χάντμπολ γυναικών (από 27/3), Football League και Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Σάλας (από 28/3) και Α2 μπάσκετ ανδρών (από 3/4).

Δείτε το tweet του Λευτέρη Αυγενάκη

 

Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Μεταξύ και άλλων θεμάτων που δεν εξετάστηκαν χθες, λόγω χρόνου, συμπεριλαμβάνονται και τα συγκεκριμένα αιτήματά μας για άμεση επανέναρξη ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35