social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναστόπουλος: Σημασία έχει το πώς θα εμφανιστείς μετά από ένα χρόνο

Αναστόπουλος: Σημασία έχει το πώς θα εμφανιστείς μετά από ένα χρόνο

Η πορεία της Καλαμάτας προς την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία ξεκινάει την Κυριακή από τη Νάξο, καθώς η Μαύρη Θύελλα αντιμετωπίζει τη  νεοφώτιστη Σαντορίνη 2020.

Η Μαύρη Θύελλα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό με τον Νίκο Αναστόπουλο να δηλώνει τα εξής

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για την ομάδα μας, παρουσιάζοντας τις φανέλες και τον αγιασμό μας, που πιστεύω θα μας βοηθήσει για να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας που είναι το πιο βασικό αγαθό και στη συνέχεια να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το στόχο, γιατί όπως ξέρετε ο στόχος θα είναι δύσκολος. Θα θέλει προσπάθεια, θα θέλει υπομονή, αλλά αν είμαστε αγαπημένοι ενωμένοι και όλοι μαζί πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.
 

Ο στόχος θα είναι δύσκολος γιατί το πρωτάθλημα όπως ξέρετε επανεκκινά μετά από ένα χρόνο απουσίας. Πρέπει να έχουμε υπομονή κι όλα θα γίνουν.

Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για την ερχόμενη περίοδο, θα έχει επιτραπεί και η παρουσία φιλάθλων που ξέρετε ότι είναι η δύναμη μας και πιστεύω να τους έχουμε κοντά μας του χρόνου.
 

Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, θα τα δούμε αύριο. Θα αναχωρήσουμε αύριο για τη Νάξο, γιατί υπάρχει ταξίδι με το καράβι και θα πάμε μία μέρα νωρίτερα από ότι συνήθως, δηλαδή το Σάββατο, να έχουμε και μία ημέρα ξεκούρασης, να γίνει και μία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, οπότε την Κυριακή να είμαστε έτοιμοι.
 

Όλες οι ομάδες, θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με έναν χρόνο απουσίας. Εμείς θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας. Λίγο-πολύ ξέρουμε. Στην Ελλάδα ζούμε, στην Ελλάδα δουλεύουμε και λίγο πολύ τις ομάδες τις ξέρουμε. Σημασία έχει το πώς θα εμφανιστείς μετά από ένα χρόνο! Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35