social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπη: Βελιτς και Σουμπασακης για το ματς με τη Ροδο

Επισκοπη: Βελιτς και Σουμπασακης για το ματς με τη Ροδο

Ο αγώνας με την Ρόδο στο “σμαραγδένιο” νησί (Κυριακή 28/3, 15.00) βρίσκεται προ των πυλών.

Η ομάδα της Επισκοπής προετοιμάζεται πυρετωδώς και λίγο πριν ολοκληρώσει την τελευταία της προπόνηση επί ρεθεμνιώτικου εδάφους (Παρασκευή 26/3, 15.30) μίλησαν στο episkopifc.gr τόσο ο προπονητής μας, Γιάσμινκο Βέλιτς όσο και ο αρχηγός μας Δημήτρης Σουμπασάκης.


Γ. Βέλιτς: “Πίστη, αισιοδοξία και μάχη”
“Είναι ένας πρώτος αγώνας εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, που έχει επενδύσει πάνω σ’ αυτούς.
Από την άλλη, εμείς έχουμε τις δικές μας δυσκολίες που όμως δεν μας εμποδίσουν να σκεφτόμαστε ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μαζί μας έναν κορμό που προέρχεται κυρίως από την ομάδα που είχαμε στη Γ’ Εθνική αλλά είναι παιδιά που έχουν δουλέψει αρκετά ως πάρα πολύ θα έλεγα.

Έχουν κοπιάσει πολύ. Έχουν δείξει χαρακτήρα και καρδιά και εγώ προσωπικά, τους εμπιστεύομαι απόλυτα.
Μπορεί να είμαστε λίγοι αριθμητικά αλλά θα καταθέσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει. Όπου και να παίζουμε δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος.

Πίστη, αισιοδοξία και μάχη χρειάζεται. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να καταθέτουμε συνεχώς σε κάθε γήπεδο”.

Δημήτρης Σουμπασάκης: “Πάλη για νίκη σε κάθε ματς”
“Είμαστε έτοιμοι, στο μέτρο βέβαια που μπορεί να το πει κάποιος… Κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Ξεκινήσαμε, σταματήσαμε, ξαναξεκινήσαμε, έφυγαν κάποια παιδιά, ήρθαν άλλα και, προσπαθήσαμε να νικήσουμε τον χρόνο για να δώσουμε αυτά τα παιγνίδια που είναι πολλά σε αυτό το χρονικό διάστημα αλλά πολύ λίγα για ένα πρωτάθλημα όπου θα κριθούν οι τύχες των ομάδων.
Όσον αφορά την παρουσία μας στο γήπεδο, είναι λογικό, όχι μόνον εμείς αλλά όλες οι ομάδες να χρειαστούν χρόνο να αποκτήσουν ρυθμό μέσα από τους αγώνες. Βέβαια όπως είπαμε, ο χρόνος είναι ελάχιστος και θα είναι και αμείλικτος στο όποιο λάθος.

Έτσι όμως όπως έγιναν τα πράγματα, πάμε να αγωνιστούμε σε επίσημους αγώνες δίχως φιλικά. Χρειαζόμαστε λοιπόν αυτά τα πρώτα πατήματα που θα κάνουν και ‘μας να νιώσουμε καλά.
Προσωπικά, θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα θα παλεύει όλα τα παιγνίδια για τη νίκη αλλά και που δεν θα παραιτούμαστε ποτέ όποια συνθήκη κι αν αντιμετωπίσουμε την ώρα του αγώνα.

Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και ελπίζω όλο αυτό το να το ξεπεράσουμε με αγώνα, με υγεία και με ασφάλεια”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35